Fundacja POWSTAŃ obchodzi w tym roku swoje pierwsze Święta Bożego Narodzenia.

Pragniemy w tym miejscu szczególnie podziękować wszystkim naszym dobrodziejom, ofiarodawcom, tym „dobrym duszkom”, które wspierają nas swoją modlitwą, a także tym „cichym aniołom”, którzy pracują na rzecz Fundacji w formie wolontariatu;

Dziękujemy, że jesteście z nami, że obdarzyliście nas zaufaniem. Mimo iż jesteśmy dopiero na początku naszej drogi, wielu już dzięki Wam otrzymało pomoc i wsparcie zarówno materialne, jak i rzeczowe oraz duchowe.

Wszystkim Wam życzymy Wesołych Świąt Bożego Narodzenia pełnych rodzinnego ciepła i miłości, oraz błogosławieństwa Bożego Dzieciątka Jezus. Niech Boże Światło rozprasza wszelkie Wasze ciemności a miłość i pokój zawsze w Waszych domach gości. Boża Radość niech wypełnia Wasze serca darząc łaskami obfitości. Niech nigdy nie zabraknie nam wszystkim ludzkiej życzliwości.

Dziękujemy !

Członkowie Fundacji POWSTAŃ